Band
Velg
Binnenband / Andere

Nieuws

Forrez Nederland gaat naar Transport Compleet te Gorinchem van 3 t/m 5 september !

 

 

 

Van 3 t/m 5 september kunt u ons weer ontmoeten op de beurs Transport Compleet in Gorinchem. Wij zullen daar onze nieuwste producten en uitvoeringen aan u voorstellen van ons uitgebreid gamma van vrachtwagenvelgen en banden.
Het betreft o.a. de bekende premium merken vrachtwagenbanden, maar ook zullen wij hier de nieuwe Starmaxx truckband aan u mogen voorstellen.
Op deze beurs presenteren wij uiteraard ook als distributeur onze Alcoa- en stalen velgen met de bijbehorende technische- en onderhoud producten.

Graag tot ziens op stand B-136 in Gorinchem!


Team Forrez Nederland
John van Dijk – Wilco Cremers – Aart den Bok

 

 

 

AGROTECHNIEK HOLLAND was terug groot succes!


Bedankt voor jullie bezoek aan onze stand op ATH2018!

Het wat voor ons een zeer succesvolle beurs. Tijdens de beurs hadden wij een mooie verloting van een leuk verrassingspakket dit is door de mensen die onze stand hebben bezocht zeer enthousiast ontvangen.

We hopen u over 2 jaar weer te begroeten op ATH2020 in Biddinghuizen!!
Bedankt voor jullie bezoek aan onze stand op GTH2017!

Ondanks de slechte weersomstandigheden was het voor ons een succesvolle beurs.
Tijdens de beurs hadden wij een mooie verloting van een leuk verrassingspakket dit is door de mensen die onze stand hebben bezocht zeer enthousiast ontvangen.

We hopen u volgend jaar september weer te begroeten op ATH2018 in Biddinghuizen!!


Wij verhuizen!

 

Eindelijk is het dan zover, Forrez Nederland gaat verhuizen

Dit zal gebeuren op 30 september aanstaande.

Ons nieuwe adres is:

 

Forrez Nederland

Middelkampseweg 7

5311 PC Gameren

 

Wij verwelkomen u vanaf 01 oktober op ons nieuwe locatie.

 

 Forrez Nederland was aanwezig op Agro Techniek Holland in Biddinghuizen.

 

De beurs Agro Techniek Holland in Biddinghuizen was weer een succes voor Forrez Nederland. Met ruim 54.168 bezoekers trok deze beurs ook weer meer bezoekers als de vorige editie. De 300 deelnemende fabrikanten, importeurs en dealers toonden aan de bezoekers meer dan 3.300 landbouwmachines van 500 merken en is hiermee de grootste landbouwbeurs van Nederland.


Vele mensen uit onze doelgroep bezochten de stand om onder het genot van een hapje en drankje in een ontspannen sfeer bij te praten over onder andere GS dubbellucht, velgen, Starmaxx en uiteraard over onze importproducten Nokian en Galaxy banden.

Graag ontvangen we u weer op ATH in 2018 te Biddinghuizen en de mannen van Forrez willen u hartelijk bedanken voor uw bezoek waardoor onze beurs een succes geworden is!


 


Terug
Top